01. Op Bali vindt u bijna bij ieder huis waar u naar binnen gaat, de beelden van "Selamat Datan" oftewel "Welkom". De Balinezen geven graag elke gast een warm welkom.

02. Als u door de entree van onze villa bent, dan komt u via de "living" uit op het prachtige zwembad en de tuin. Op deze foto ziet u hier rechts slaapvertrekken.

03. In de open living aan de voorkant van onze villa "'Villa Mawar Berawa' op Bali, kunt u dagelijks van een prachtige zonsondergang genieten.

04. Dit is het zitgedeelte van de half "open living" met op de achtergrond een gazebo. Een bekend verschijnsel op Bali, waar het altijd heerlijk vertoeven is, vanwege het windje wat door het vertrek waait.

05. In de ruime living is er volop ruimte, waar u eventueel met een goed boek kunt plaatsnemen in de grote comfortabele zithoek. Als u dan rondom u kijkt, dan bent omgeving door de rijstvelden van Bali.

06. Het eetgedeelte, waar onze kokkin u haar zelfgemaakte maaltijden opdient. Zij kan zowel Balinese Indonesische maaltijden voorbereiden, maar ook op verzoek Europees voor u koken.

07. Onze kokkin aan het werk in de keuken. Samen met haar kunt u uw dagelijks menu samenstellen. U kunt zelfs bij haar in de leer gaan en dat zij u Balinees én Indonesisch leert koken.

08. Het slaapgedeelte heeft 2 ruime slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft een ruime inloop garderobe-kast met een safe. Tevens heeft iedere slaapkamer een eigen badkamer mét toilet.

09. Voor de ingang van het slaapgedeelte staan twee Dewa's. Deze beelden wensen gasten altijd een "Selamat Datang" - hartelijk welkom toe. Bali wordt ook wel het eiland van de goden genoemd. Vele goden worden door de Balinezen met de nodige cerenmonies vereerd.

10. De romantische dubbele hemelbedden hebben een klamboe. Er zijn extra bedden beschikbaar en elke slaapkamer heeft ook ruimte voor deze extra bijzet-bedden.

11. Eén slaapkamer heeft een bad met douche en toilet.
En de andere slaapkamer heeft een douche en toilet.

12. Vóór de woonkamer bevindt zich het mooie zwembad, 10 bij 6 meter groot, met een overflow-systeem. Het zwembad wordt wekelijks onderhouden. Rondom het zwembad staan vier ligstoelen en een zitgelegenheid met parasol. Via het pad rondom het zwembad en dan via de tuin, kunt u gebruik maken van de Gazebo "Bale".

13. Als in het zwembad bent, kunt u genieten van dit uitzicht: de prachtige weidse sawa's van Indonesië.

14. Wederom een prachtig uitzicht op de sawa's van Bali. Rechts ziet u de Gazebo.

15. Het prachtige zwembad !

16. Bijzondere dieren.

17. Prachtige natuur en bijzonder uitzicht.

18. Heerlijk eten bij kaarslicht.

19. Het prachtige zwembad met op de voorgrond de zitgelegenheid met parasol en op de achtergrond de Gazebo die u enige verkoeling kan bezorgen of voor de nachtelijke romantische uurtjes met klein licht.

20. Onze kleine maar mooie tuin is voorzien van verschillende inheemse en uitheemse planten en waterplanten, waaronder de lotus.

21. Het dagelijke leven naast de villa op de rijstvelden.

22. Een plaatselijke boer druk aan het werk op zijn rijstveld.

23. Goden zijn belangrijk in de cultuur van Bali. Hier ziet u de offers voor de goden, tijdens de opening van onze villa "Mawar Berawa".

24. De plaatselijke bevolking druk in de weer met het voorbereiden van de offers.

25. Een Balinese priester smeekt de Balinese goden om een goede zegening van de villa.

26. Hier ziet u een aantal gamelan op onze carport tijdens de openings ceremonie. Gamelan is een soort gong-muziekinstrument wat veelal op Bali wordt gebruikt.

27. Iedereen neemt plaats rond de gamelan tijdens de openingsceremonie.

28. Deze aapjes lopen vrij rond op Bali in het "Monkey Forest" bij Ubud.

29. Zoals u hier ziet, lopen de apen vrij rond. Het beste kunt u onder begeleiding van onze chauffeur Wayang de aapjes bezoeken. Onze chauffeur is afkomstig en woonachtig op Bali en weet er uitstekend de weg en hij kan u de beste dagelijkse uitstapjes bezorgen over het gehele eiland. Onze chauffeur kunt u inhuren op afspraak..

30. Dit is de souvenir-markt van Pasar Sukawati. Het houtsnijwerk en sculpturen zijn een specialiteit op deze veelbezochte markt.

31. De markt van Pasar Sukawati is ook ontmoetingsplaats voor de plaatselijke bevolking, zodat u op een prettige manier met de lokale bevolking een praatje kunt maken.

32. Dit is zeetempel "Tanah Lot". Het lijkt zo te komen uit een sprookje. Heel Bali heeft tal van tempels, alleen deze tempel is de enige die in zee ligt, want hem uniek maakt.

33. Eén van de talrijke tempels op het "Eiland van de Goden": Bali.

34. Onze villa kan zeer goed gebruikt worden als uitgangspunt voor het maken van verschillende uitstapjes. Als u bijvoorbeeld richting Noord-Bali gaat, dan ziet u hier het Kintamani-gebergte.

35. Bali beschikt ook over watervallen, zoals deze waterval op weg naar Lovina, gelegen aan de Noordkust van Bali.

36. Voor de kust van Bali zwemmen talrijke dolfijnen. Als u een trip met de boot maakt en u hebt geluk, dan ziet u zoals hier een groepje dolfijnen met elkaar spelen. Een speciale ervaring die Bali extra uniek maakt!.


P R I N T    D I T    F O T O - A L B U M
www.sulawesi-indonesia.com Caraka Travelindo© http://www.villa-bali-indonesia.com
Villa Bali Indonesia